Tradicionalno, ulogu predmeta prostitucije nosilo je žensko međunožje. Dobro … dobro … i neka međuguzja, ali neću sad o tome. Danas nju ima i svaki vid poželjnih fizičkih i mentalnih sposobnosti pogodnih za jednako dobar kurvarluk – iliti kupleraj vođen motom: Za dobru lovu biću sve što želiš!
S tim u vezi, nerijetko se na putu ka profesionalnom uspjehu mora ponuditi i spremnost na diskreciju u kurvanju još i sa sopstvenim mišljenjem, idejama, aspektima, znanjima, kvalitetima, ljudskošću, entuzijazmom i obrazom. Da ne kažem – sa sopstvenim „Ja“.

Ovo je toliko „prefinjen“ vid prostitucije da uveliko prevazilazi sve njene ostale izvikane kategorije – i po prinosima i po diskreciji i po zastupljenosti. I time uvodi jedan potpuno novi socijalni fenomen koji bih nazvala – Intelektualna prostitucija.

To je toliko zastupljen vid prostitucije da se ugnijezdio u svaki segment društva pa ga je nemoguće odvojiti od njegovog osnovnog karaktera.

U ovoj Sodomi i Gomori moguće je naći sve – od seksualnih normalnosti ( jebem ja tebe, jebeš ti mene, poduvam ti, poduvaš mi ) preko anomalija, parafilija i važnih joj mizofilija, pigofilija.. pa do životne impotencije gdje se vrhunci postižu jedino orgijaškim činovima sile i sadizma nad moralno neosakaćenim nesrećnicima koji su, ukoliko danas nešto pojedu, jedva svjesni da postoje.

Ohrabren opštom teorijom preživljavanja i onom čuvenom „kad sistem izda…pardon, godina“, prodavati svoju uslužnost postalo je i više nego normalno. Ako naučite to svoje preživljavanje naplatiti, vrlo je izvjesno da ćete uspjeti u životu. Vodeći se istom logikom, nije zgoreg odmah si odrediti tarifu vrijednu zlostavljanja sopstvenih uvjerenja i baciti se na posao izučavanja samoživosti, preseravanja, prodavanja magle, pričanja bajki, praznih obećanja i još praznijih osjećanja i u ime profesionalne prostitucije za svoju korist, a za tuđi psihosocijalni poremećaj, apetit, nesposobnost ili hendikep, napraviti dobar posao.. Što da ne? Posebno ako se dobro plaća.
Ukoliko ste prepoznali neke od svojih sposobnosti u ovom opisu, a niste ih do sad bili svjesni, trk na tržište rada. Zalud upisujete postdiplomske studije, ovo je najvažnija sporedna stvar na svijetu koju možete naplatiti na prostorima naše republike i regiona, a kojoj vas neće naučiti na fakultetu i koja nikada neće stajati u opisu vašeg posla. Prosto, jer je ilegalna. I prosto, jer je prostitucija. Predajte se ovoj nevidljivoj sili i dopustite da izvuče kurvu iz vas – jer, po prvoj pretpostavci, vi to zaista i jeste dok god se ne ispostavi suprotno. Ako imate trun ambicija i niti trun otpora podobni ste. Ako imate gro ambicija i deficit obraza, savršeni ste. Što ste gluplji, bolje će vam ići. A što ste veće govno lakše ćete ista gutati. Ako niste ništa od navedenog, vi ćete to sa svojom uređenom beskarakternosću i srebroljubljem postati onda kada shvatite da u ovom društvu nema mjesta za one koji misle svojom glavom. I srcem. Ako ipak to ne postanete, smatrajte se rijetkim izuzetkom. I budalom. Jer u svijetu zvanom „daj sve meni“ vi ste stvarno neviđeni kreten.

Ovaj vid prostitucije sa svakim danom društvenog truljenja sve više jača, a svako bježanje iz tog svijeta osim potvrde sopstvene propasti široj javnosti, nosi tek neprimjetan poraz jednoj silnoj i dominantnoj mašineriji koja podvaljena pod pojmovima intelekta, znanja i sposobnosti kurvanjski oponaša sve ono što su ove riječi u nekom drugom sistemu vrijednosti suštinski značile.

I na kraju da ne zaboravim – šovinistički glede, žene tu uvijek imaju adut više.

Tradicionalno – jednim omanjim trodimenzionalnim prostorom za koji su muškarci svih profila, eto, zainteresovani. Tako ona koja nije u stanju da se kurva svojom inteligencijom, uvijek može da se kurva ovim prostorom. Ili sa oboje. Što je, rekla bi mi intuicija, danas veoma čest slučaj. Toliko čest da evo ne mogu da se otmem utisku da u ovoj našoj „grpnjak“ komuni iza svake „uspješne“ žene stoji još uspješniji ljubavnik ili dva. Ali bukvalno otpozadi, ako me razumijete.

Čast rijetkim izuzecima.

Advertisements