„Prefinjena“ prostitucija I dio

ShangriLaParis

Izrasla je u lijepu dopadljivu djevojku sa oblim dupetom, dužim ili kraćim peglanim kosama ili plavim, smeđim, crnim, crvenim ( figaro) uvojcima, japanskim (ili indijskim – uvijek brkam) obrvama, malim porodičnim ili nekim drugim mogućnostima, debelom ljenošću, velikim ambicijama i jasnom željom – želim da živim Instagram.

Zatečeno stanje – tumačenje poruka Instagram profila

Želim i ja svaki dan da slikam Louboutin-ke, produžetke na svojim sexy gležnjevima s pogledom na moje savršeno iscjepane farmerice iz kojih izbijaju moja savršeno koščata „ne jedem“ koljena i da mi kosa spontano pada na spontanoj fotografiji preko spontano golog ramena na još sponataniji pogled na tetovažu, sa slučajnom pozadinom novog Lamborghini-ja mog novog voljenog dečka (na kojem sam prvo primjetila – oči) i buketom ruža s kojim me je obradovao. I to odmah nakon objavljene fotografije mog doručka u onom fancy restoranu, objavljene nakon one sexy fotografije u bijelim čaršafima sa slučajnim pogledom na kroasane na okruglom stoliću kraj prozora i Ajfelov toranj u veličanstvenoj pozadini, iz king sisze kreveta lux apartmana onog luksuznog pariskog hotela koji moj dečko (može da) plaća. Hoću i ja da slikam svoje slučajno nabrekle bradavice svojih novih grudi u zamamnom kupaćem kostimu prestižnih ljetovališta, dok se među njima gnijezdi orošena čaša nekog, te godine, prestižnog koktela nevažnog ukusa, nespretno hvatajući usput i njegovu slamčicu koja se proteže do mojih punih napućenih usana, koje u tom trenutku, radi održivosti smiju da rade sve osim da piju. Želim i ja da imam prijatelje koji me vole i sa kojima se srećno smijem očima uokvirenim “botox dead face-om” na blještavim fotografijama naših još blještavijih zuba koje odišu bliskošću i razumijevanjem iskrenih prijateljstava i druženja na večerama sa, spontano, menijem u kadru. Želim da i ti, prijatelju moj koji me voliš, cijeniš i beskrajno podržavaš i koji me gledaš i pratiš moj rad, lik i djelo i koji uživaš dijeleći moju sreću, znaš i vjeruješ koliko mi je lijepo, koliko sam savršena, srećna i savršeno srećna. Želim da znaš da sve ja ovo zbog tebe činim. Hoću da znaš da svaki put kad te pobjednosno „nadljepšam“ životom i kad crkneš od muke ( znaš ono kad mi svaki put od srca pohvališ život i kad ti se s ljubavlju zahvalim, e tad ), da te jako volim jer ne umijem drugačije i jer sam okružena ljubavlju i u stanju širiti i primati jedino ljubav. Hoću da uvijek imaš na umu kolika me naivnost vodi i da nisam u stanju niti sposobna misliti ništa loše. Čak šta više, beznadežno naivno sam uvjerena da me je čista ljubav i dovela ovde gdje jesam i tako mi bezuslovno priuštila ovaj raj.
Znaš, oduvijek ( čim sam to prvi put ugledala negdje na Instagramu ) sam željela da i ja zadovoljno skakućem negdje po poljima Toskane ( ma gdje to bilo ) sa šeširićem prve dame i da fotografijama širim beskrajnu ljubav mog divnog dečka prema meni i njegove izričite želje i insistiranja da me usreći u životu. Zato što sam ja tako posebna i tako fantastična, a muškarci tako zaljubljivi. On je stvarno divan i stvarno prepoznaje kvalitet. Sve daje, a ništa ne traži i potpuno sam uvjerena da me voli i da to nema nikve veze sa njegovom ljubavlju prema sebi u posjedovanju mene. Niti s mojim sposobnostima da mu vješto iščupam ono što hoću i otrpim i oćutim sve ono što mi pride pruža, a što ja neću. Ne, nikakve! Zapravo, samo sam toliko smrtno zaljubljena da želim da se zaljubljeno gledamo i dodirujemo nosevima dok sve to bilježi slučajna selfie kamera mog Iphone-a gold6  kroz filtere savršene ljepote beauty kamere, kojeg sam dobila od njega na poklon i dok je još bio svezan mašnom slikala ga prvi put mojim starim Iphone-om 5. Koji sam takođe dobila na poklon. Ah, kako je lijepo biti voljen i živjeti život konstantno punim plućima  ( s, pih, nevažnim sitnim pauzama jedino između dvije fotografije, tj. – između dva „Perfect life&love story“ kadra ). Hoću i ja da za mnom uzdiše sva duhovna glad i sirotinja, sanjajući o mom izmišljenom  životu. Hoću i ja sebi da obezbijedim nešto sreće i zadovoljstva, onda kada ugasimo objektive i kada od sve te ljubavi ostane samo duboka frigidnost, njegova suštinska nesposobnost da voli žensko i moja suštinska nesposobnost da volim muško i naša zajednička suštinska nesposobnost da volimo sebe patološki prerasla u narcisoidnost i nesposobnost da volimo ikoga pa i jedno drugo, osim posmatrajući se kroz vaše oči i svu ovu izmišljenu luksuznu ljubavnu priču.

Advertisements