Muškarci, budite spokojni. Nisu žene zlo za muškarce. Žene su najveće zlo jedna za drugu. One se uspješno istrebljuju međusobno.

girls-lunch

Dok muškarci žive svoj seksualno bezazleni suživot sa ženama vidno vođeni naivnim i skoro životinjski prostim nagonom za masovnom oplodnjom, žene il’ razumom il’ inutuicijom, svjesne svog uticaja na muškarce, vode burne ratove međusobno za prevlast u posebnoj dimenziji X. U onoj dimenziji koju nikad ni jedan strejt muškarac niti jednim čulom neće biti u stanju na licu mjesta opaziti. A još teže razumijeti. U toj dimenziji žive žene a njihove misli i poruke plutaju od jedne ka drugoj zaobilaznim kanalima. U toj dimenziji svaka je sebi potajno kraljica, a kraljica ne trpi konkurenciju te u ratu za uspostavljanje dominacije pobjeđuje, jednom rječju – najdominantnija. Seksualno dominantnija, intelektualno dominantnija, sposobnija, šarmantnija, smjelija i daleko opasnija. Ona, kao takva, može biti otjelotvorena u raznim pojavnim oblicima, te upravo od toga zavisi kojim će se oružjem služiti. Iako nisu sve takvih žena ima mnogo, a kao i muškarci na bojnom polju ovakve će se ratnice prepoznati i poštovati međusobno kao dostojan „neprijatelj“. S druge strane, ona koja nema barem približno adekvatan odgovor na potrebe svoje dominacije, postaje frustrirana.

Kako su muškarci u ovoj priči i dalje bezazleni vizuelci, startno bolju poziciju imaju atraktivne žene. No, to nema presudan značaj u konačnom ishodu. Konačan ishod ovisi o  kompleksnosti sadržaja ženskog bića i sposobnosti njene prilagodbe i kompenzacije nedostataka jasnim ciljem, mudrošću, prefriganočću, dovitljivošću i bujnom maštom. Dakle, dok muškarci bezazleno bivstvuju okupirani potpuno drugom tematikom uporedo šesto čulo žene nepogrešivo registruje svaki rast ili pad sopstvene dominacije te dominacije i ostalih žena u okruženju, koji se mijenjaju u svakom trenu ovisno o hiljadama faktora, kao vrijednost akcija na berzi. Pod pritiskom okolnosti i s obzirom da im cilj uvijek opravdava sredstva, pripadnice nježnijeg pola u dimeziji X, nastupaju prilično grubo i veoma agresivno. One su nadarene posebnim tehnikama međusobne komunikacije i sistema eliminacije čime na razini ultrazvuka razbijaju jedna drugu na komade, a da se to nit čuje nit osjeti. One se vrijeđaju pogledom, ponižavaju držanjem, omalovažavaju osmjehom. One se mrze ćutanjem, tuku prepotencijom a svađaju nedorečenošću. One se provociraju odjećom, ocjenjuju kilogramima, nadmeću društvenim statusom, šamaraju izabranicima. One se nipodoštavaju tračanjem, a vole oslabljivanjem. One manipulišu i emocijama i svojim djelima. One izmišljaju ljubav i tamo gdje je nema, samo za prkos ostalima. One se prave da su srećne da bi im se zavidjelo. One lažu čak i kad istina navire iz njih. One trpe zlostavljanja i maltertiranja da se nivo njihove dominacije ne sroza u očima društva. One nisu na strani žena i uvijek se priklanjaju muškarcima, čak i kad im se prizna dominacija. Vjerujući da muškim odobravanjem ubjedljivo pobjeđuju čitav ženski rod. One su lude jer ne vide da robujući sopstvenom egu i uništavanjem sopstvenog roda, zapravo uništavaju sebe i nastavljaju da robuju čovječanstvu!

Advertisements